כאן מתמחים בטנדון, קערת אורז ועליה נתחים עצומים של טמפורה טעימה ולא שמנונית. הם עושים את זה נהדר. הזמנו 4 סטים של טנדונים עם טמפורות שונות, מירקות ועד פירות ים, ולצידם אטריות אודון/סובה קרות או חמות. מקום שבהחלט הייתי רוצה לחזור אליו.
ועוד שני סלטי אצות צדדים -
ומה עם קצת פרטים לגבי איפה?
השבמחקהיי, הוספתי את הקישור בתחתית הפוסט. מצד שני זה מאכל כל כך נפוץ שלא תהיה לך בעייה להשיג אותו בכל מקום אחר ביפן, ממש כמו פלאפל אצלנו.
מחק