11 מאי 2014

Tenya

כאן מתמחים בטנדון, קערת אורז ועליה נתחים עצומים של טמפורה טעימה ולא שמנונית. הם עושים את זה נהדר. הזמנו 4 סטים של טנדונים עם טמפורות שונות, מירקות ועד פירות ים, ולצידם אטריות אודון/סובה קרות או חמות. מקום שבהחלט הייתי רוצה לחזור אליו. 







ועוד שני סלטי אצות צדדים - 



כל השולחן הזה עלה לנו פחות מ35 שקלים לאדם.

- http://www.tenya.co.jp/menu/

2 תגובות:

  1. ומה עם קצת פרטים לגבי איפה?

    השבמחק
    תשובות
    1. היי, הוספתי את הקישור בתחתית הפוסט. מצד שני זה מאכל כל כך נפוץ שלא תהיה לך בעייה להשיג אותו בכל מקום אחר ביפן, ממש כמו פלאפל אצלנו.

      מחק