יש הבדל בין ג׳אנק פוד ופאסט פוד, והאנמרו (״המסעדה הכתומה״) מזכירה כמה הוא גדול.
ההתנהלות בה דומה לקפיטריה בחטיבת ביניים - לוקחים מגש פלסטיק ואוספים אליו גושי טמפורה ענקיים, החל מדלעת ערמונים או שורש לוטוס ועד לשרימפס עצום, כל אחד עולה שקלים בודדים. בסיום, בוחרים את מנת האטריות (קרה או חמה) והתוספות שעליה ומקבלים צלחת חרס ענקית תוך שניות עם אטריות נפלאות במרק עדין. משלמים ומתיישבים לאכול.
זה מהיר, טעים בצורה לא חוקית וזול מאד. תה ירוק קר וחמוצים יפנים חופשי חופשי. התאהבנו.
מבין כל המקומות שניסינו, אטריות האודון שלהם היו מהטובות שטעמנו בכל הטיול. עבות במיוחד, חלקלקות ונשאבות בקלות, והביס בהן בשרני ורך. ארוחה מלאה שאין סיכוי שתצליחו לסיים לא תעלה לכם יותר מ40 שקלים.
געגועים!
השבמחקמתחת לדירה ששכרנו היתה חנות של הרשת, ואכלנו שם מדי ערב.
האודון הכי טוב בעולם
גם אנחנו אכלנו שם! זה אחד הדברים הכי טעימים בכל יפן!
השבמחק