לקחנו טייק אווי מאחת ממסעדות הTonkatsu האהודות בעיר. המילה הראשונה שקופצת לראש היא שניצל, אבל הוא לא מספיק דומה לגירסה הדקיקה והדחוסה שאנחנו מכירים.
הנתח עבה מאד ועשוי מבשר לבן, עם זאת הפנים רך ושכבת הפנקו מסביב יוצרת ניגוד קריספי לנגיסה.
הטונקצו משתלב בהרבה מנות אחרות, אפשר לאכול אותו בתוך רוטב, על קארי יפני, בקערת דונבורי וסתם על שיפוד. אנחנו פשוט אכלנו אותו מתוך מגש באמצע הרחוב וסימנו עוד מקום מוצלח על המפה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה