10 מאי 2014

Oiwakedango

במרכז טוקיו, ביו גורדי שחקים עצומים מתחבאת מעדנייה קטנה ועתיקה שקל ואסור לפספס. מאז 1945 הם מתמחים בדבר אחד - dango, שיפוד ועליו 3 כדורי קמח אורז דביק שבאופן המסורתי משוח ברוטב מתקתק. 
כאן, דווקא בניגוד למסורת, ניתן למצוא וריאציות מקוריות וטעימות במיוחד שחורגות מהסטנדרט, למשל יוזו, אצות, אבקת סויה, תותים, תה ירוק ומה לא. 



ניסינו עם קרם אבקת סויה, במבוק ושומשום שחור שהיו פשוט נהדרים.
צריך גם לציין שהכדורים עצמם מתעלים על כל קודמיהם באיכות ובטעם. זה היה אחד החטיפים המתוקים הטעימים שטעמנו בכל הטיול. 




מומלץ בחום!

בנוסף, החנות נמצאת ממש ממול לDepachika של Isetan, אל תפספסו אותה אם אתם כבר שם. 

אין תגובות:

פרסום תגובה