28 אפריל 2014

Bisse Sapporo

בניין עם מספר מסעדות וחנויות בדגש על קולינריה, ומתוקים בפרט. אנחנו הסתפקנו בקומת הקרקע לקפה ומאפה וכמעט ושבענו רק מהטעימות שהמוכרות הנרגשות חילקו לנו בדוכנים. 

נציין לטובה את מיץ התפוחים הסחוט טרי, מהתוצרת החקלאית של חווה סמוכה (הכי טעים ששתינו, אי פעם), ואת כדור הבצק שממולא בממרח שעועית דחוס.





אין צורך להגיע במיוחד, אבל זו אלטרנטיבה טובה לבית קפה. מיץ תפוחים טרי לעומת זאת, כדאי לשתות כמה שיותר בכל הזדמנות. 

אין תגובות:

פרסום תגובה